• romana
 • english

CURSURI DE CALIFICARE ȘI FORMARE PROFESIONALĂ

acasă » Cursuri » Tatuator Cosmetic

Cursuri

Daca te inscrii la ambele cursuri: MICROPIGMENTARE Tatuator cosmetic + Microblading, in loc de un total de 3300 ron vei platii 1600 ron in 3 rate!
Tatuator Cosmetic
Tipul de curs: absolvire/specializare
Data incepere curs: 24-09-2018
Locuri alocate: 4
Locuri disponibile: 0
Durata cursului: 3-5 zile
Observatii: Autorizat
Pret: 1800 Ron (plata in rate)
După ce ați finalizat dosarul de înscriere urmează o perioadă de așteptare până la completarea grupelor. După ce a fost completată grupa la cursul pentru care ați optat veți fi contact de un reprezentant Art & Style Academy. formular de inscriere »

Alaturi de Art & Style Academy, Oradea vei avea parte de cel mai bun start in cariera ta de tatuator cursul fiind acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Sunt necesare minim 10 clase.

Tatuajul cosmetic este o metoda de corectare a defectelor si de scoatere in evidenta a trasaturilor frumoase, scopul fiind de a armoniza trasaturile fetei. Tehnicile folosite pentru machiajul semipermanent sunt adesea denumite "micropigmentari", acestea presupunand implantarea de pigment in cantitati mici in stratul dermic al pielii. Tatuajul cosmetic este considerat "permanent" deoarece culoarea implantata in stratul dermic al pielii nu poate fi indepartata prin spalare sau demachiere. Ca orice tatuaj, si machiajul cosmetic necesita intretinere periodica. Machiajul semipermanent are o durata de viata de pana la 3 ani, dupa care necesita retusuri.

Produse incluse: piele artificiala, pigmenti, ace, anestezie, etc., si de asemenea folosirea aparaturii centrului Art & Style Academy.

Teme abordate

 1. Comunicarea interpersonala
 2. Normele de igiene
 3. Mentinerea relatiilor cu clientii
 4. Promovarea produselor si servicilor
 5. Gestionarea resurselor materiale
 6. Executarea operatiilor pregatitoare pentru tatuaj
 7. Tatuajul sprancenelor fir cu fir si plin
 8. Tatuajul buzelor contur, marire si pigmentare totala a buzelor
 9. Tatuaj contur ochi eyeliner si conturul pleoapelor inferioare
 10. Tatuaj corporal cu folie transfer ( cateva modele mici )

diploma