• romana
  • english

CURSURI DE CALIFICARE ȘI FORMARE PROFESIONALĂ

acasă » Cursuri

Cursuri

Art & Style Academy vă ajută să vă îndepliniți visurile. Utilizarea instrumentelor și aparaturii Art & Style Academy sunt incluse în preț, materiale video de specialitate, formatori cu experiență, săli de teorie și de practică amenajate modern, suport de curs în format electronic. Locurile în seria de cursuri se vor ocupa în ordinea completării contractelor, luând în considerare numărul maxim de cursanți admiși pe fiecare domeniu.
La înscrierea cursului, se încheie un contract de formare profesională, în care sunt precizate toate condiţiile de desfăşurare a cursului, obligaţiile beneficiarului, precum şi ale furnizorului de formare profesională. Orele la care ați lipsit din diverse motive, le veți putea recupera cu o serie următoare fără costuri suplimentare.
ABSOLVIREA ACESTOR CURSURI POATE INSEMNA
O şansa în plus de angajare pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.
O şansă în plus de păstrare a actualului loc de muncă sau de promovare
O şansă în plus de a deschide propria afacere.
DOTARI-CORP DIDACTIC
Echipamentele noastre sunt de ultimă generaţie.
Spatiul Art & Style Academy este dedicat exclusiv activităţilor de instruire, în spaţii amenajate special pentru teorie şi special pentru practica profesională.
Dacă sunteţi interesat de înscrierea la unul dintre cursuri/seminar, vă rugăm consultaţi în prealabil pagina referitoare la detaliile legate de înscriere (acte necesare şi detalii legate de plată).