• romana
  • english

CURSURI DE CALIFICARE ȘI FORMARE PROFESIONALĂ

acasă » Despre noi

Cine suntem ?

Centrul Art & Style Academy din Oradea şi-a propus să devină un important furnizor de programe de formare profesională şi, mai târziu, de servicii de ocupare a forței de muncă la nivelul judeţului Bihor, fiind acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației pentru organizarea cursurilor de calificare, absolvire, iniţiere, specializare, perfecţionare.
Suntem încântați să dăm mai departe cunoștințele pe care le-am acumulat de-a lungul anilor în următoarele domenii: Coafor Stilist, Manichiura - Pedichiură - unghii tehnice, Stilist protezist de unghii, Decorator floral, Cosmetică, Tehnician maseur, Tatuator, Make-up Machiaj, Asistent de gestiune - contabil.
Art & Style Academy vă oferă prilejul de a beneficia de pregatire teoretică şi practică la standarde internaţionale. Finalitatea acestor cursuri constă în diplome recunoscute atât în țară cât și în străinătate. Alături de noi şi de echipa noastră de profesori aveţi asigurată calificarea în domeniul ales.
La Centrul Art & Style Academy vă sunt puse la dispoziţie săli de curs pentru partea teoretică și practică dotate modern, profesori cu experienţă, suport de curs în format electronic.
Datorită creşterii calitative a pieţii de frumuseţe în România, am decis să dezvoltăm latura de formare profesională în infrumuseţare, prin împărtăşirea tehnicilor tradiţionale, dar şi prin abordarea şi aprofundarea metodelor moderne, tehnologizate şi a trend-urilor din domeniul frumuseţii. Totdeauna, calitatea predării, a materialelor si ustensilelor va fi pe primul loc, dar înainte de acestea, amabilitatea şi ambianţa perfectă, vor fi eticheta noastră.
Ne-am hotărât să împărtăşim din experienţa şi pasiunea noastră cu dumneavoastră şi am înfiinţat acest centru de calificare şi formare profesională.  Aici aveţi ocazia să descoperiţi tehnici şi metode privind tratarea şi ameliorarea cosmetică în cele mai calitative şi moderne condiţii, atât pentru cunoştinţele personale, cât şi în vederea construirii unei cariere în domeniu, prin cursurile de calificare şi specializare.

Echipa

Prin specialiştii noştrii dorim să asigurăm un nivel de pregătire teoretică şi practică pentru cursanţi de cel mai înalt nivel, astfel încât absolvirea cursurilor organizate de către firma noastră să reprezinte o garanţie pentru angajatorii acestora.

Dacă sunteţi specializat în unul dintre domeniile în care organizăm cursurile şi doriţi sa faceţi parte din echipa Art & Style Academy, puteţi depune un CV la sediul societăţii sau online prin email la info@artstyleacademy.ro.